Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни зняли фейковий ролик, як поляки нібито стріляють в українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни зняли фейковий ролик, як поляки нібито стріляють в українців

Росіяни зняли чергове невдале відео для своєї пропаганди. Інтернет-користувачі дивуються такій невмілій роботі російських пропагандистів.

21 серпня 2023, 17:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В мережу потрапив черговий фейк російської пропаганди. Головна мета відеоролику — це створити напругу у відносинах між Польщею та Україною. На підставному записі показують, як нібито поляки здійснюють обстріл українських позицій.

Росіяни зняли фейковий ролик, як поляки нібито стріляють в українців

Росія зняла фейкове відео, де поляки стріляють в українців. Фото з відкритих джерел

На відео показано як нібито польські добровольці відкрили вогонь по позиціях ЗСУ через відмову форсувати Дніпро. Також людина, яка постає у ролику як польський солдат, розмовляє дивною мовою, ймовірно, намагаючись наслідувати польську. Білоруський ресурс NEXTA, який поширив відео прокоментував його як черговий смішний фейк росіян, який заслуговує на "Оскар".

Переглянути російське фейк-відео можна нижче:

Інтернет-користувачі посміялися над записом, одразу вловивши неточності та відзначивши дилетантство. Дехто вказує, що автомати військових занадто чисті, як для бойових дій, інші дивуються, що кулі летять у повітря, тоді як треті не розуміють тієї польської, якою говорять на відео. Також інтернет-користувачі стверджують, що відеоролик розрахований на внутрішню аудиторію Росії, адже їй складніше відрізнити фейкове відео ніж західній.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Польща різко відреагувала на слова Лукашенка, який захотів покращити відносини зі своїми сусідами.

Також "Коментарі" писали, що польські спецслужби викрили шпигунську мережу в країні, яка мала на меті завадити поставкам зброї до України. Росіяни назбирали команду шпигунів у Польщі пропонуючи їм спочатку легкі завдання, як розклеювання афіш, однак згодом це переросло у фільмування військових об'єктів та спробі вчинення теракту на залізниці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини