Головна Новини Суспільство Війна з Росією Український військовий назвав наступну ціль російських військ після Бахмута
commentss НОВИНИ Всі новини

Український військовий назвав наступну ціль російських військ після Бахмута

Український боєць вважає, що після Бахмуту росіяни підуть на Часів Яр та інші міста, тому ЗСУ мають не допустити цього.

2 березня 2023, 13:47 comments1519
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Військові ЗСУ б’ються за кожен метр української території, яку намагаються захопити російські окупанти. Український боєць говорить, якщо наша армія вийде з Бахмута, наступним містом яке російські війська захочуть захопити буде Часів Яр. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на CNN.

Український військовий назвав наступну ціль російських військ після Бахмута

Українські військові. Фото з відкритих джерел

Російські війська постійно обстрілюють схід України, а мешканці міста Часів Яр повідомляють, що над їх головами пролітає багато снарядів. Один з них поранив жінку кілька днів тому. Кореспонденти CNN змогли взяти кілька коментарів у українських бійців поблизу активної частини фронту.

"Українська піхота бореться проти того, що залишилося від групи Вагнера і принаймні двох російських десантних батальйонів", — говорить солдат ЗСУ.

Інший розповідає, що українські сили не збираються йти з Бахмута.

"Якщо ми підемо з Бахмута, росіяни почнуть знищувати наступні українські села та міста", — заявив військовий CNN та додав, що наступною ціллю для російських військ, якби вони захопили Бахмут, може бути Часів Яр.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що український військовий розповів про ситуацію в Бахмуті. Боєць говорить, що наразі там гірше у всіх напрямках, ніж офіційно повідомляють, але військовий запевнив, що ЗСУ будуть обороняти Бахмут до кінця, адже це необхідно для майбутнього наступу українських сил.

Також "Коментарі" писали, що військовий експерт назвав конкретну дату перемоги України у війні з Росією. На думку військового економіста російські ресурси вичерпаються і вона зазнає поразки жовтні 2023 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини