Головна Новини Суспільство Війна з Росією Український режисер Олег Сенцов отримав поренення на фронті: військовий розповів, що врятувало йому життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Український режисер Олег Сенцов отримав поренення на фронті: військовий розповів, що врятувало йому життя

Олег Сенцов потрапив під артилерійський обстріл. уламки залишаться з ним на все життя.

17 липня 2023, 11:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український режисер Олег Сенцов, який наразі воює на фронті потрапив під артилерійський обстріл російських військ. За словами Сенцова життя йому врятувала американська бойова машина піхоти Bradley. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook Олега Сенцова.

Український режисер Олег Сенцов отримав поренення на фронті: військовий розповів, що врятувало йому життя

Український режисер Олег Сенцов. Фото: Facebook

Олег Сенцов опублікував у соціальних мережах фото на якому показав своє закривавлене обличчя. За словами режисера він та його побратими потрапили під артилерійський вогонь під час десантування.

"Троє поранених, в основному уламки. З обличчя вже витягнули, дрібні в руці та нозі залишаться зі мною назавжди. У інших хлопців теж все добре — запорізькі лікарі знають свою справу, дякую!", — пише Олег Сенцов.

Нові поранення режисер отримав менш як за десять днів після попередніх. 9 липня Сенцов опублікував коротке відео, де він лежить на землі після російських атак. Одразу після повернення на фронт військовий знову потрапив під російські обстріли.

"На першому ж бойовому виході після повернення, під час десантування, попали під артилерійський обстріл. Бредлі знов врятував нам життя", — пише Сенцов.

Переглянути повідомлення Сенцова про його поранення можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що генерал США назвав техніку, яка невдовзі прибуде до України та змінить ситуацію у війні. Американська військова техніка має надійти в Україну восени цього року.

Також "Коментарі" писали про президента Росії Володимира Путіна, який погрожує Заходу та Україні застосувати зброю, яка заборонена у понад 120 країнах світу у війні проти українських військових.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини