Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генерал США назвав техніку, яка невдовзі прибуде до України та змінить ситуацію у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал США назвав техніку, яка невдовзі прибуде до України та змінить ситуацію у війні

Українські військові проходять навчання на танках базі Графенвер. Генерал США Дуглас Сімс вважає, що ці танки можуть вплинути на військову ситуацію на фронті.

16 липня 2023, 11:20 comments2607
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник оперативного управління Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Дуглас Сімс вказав, що американські танки M1A1 Abrams змінять ситуацію на полі бою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі українського воєнного кореспондента Андрія Цаплієнка.

Генерал США назвав техніку, яка невдовзі прибуде до України та змінить ситуацію у війні

Генерал США Дуглас Сімс. Фото з відкритих джерел

Генерал США Дуглас Сімс називає танки M1A1 Abrams унікальними та розповів, що навчання українських військових, яке триває, зробить ЗСУ вправними на полі бою. Сімс вказує, що ці танки здатні змінити ситуацію у війні.

"Я не можу вам сказати, чи триватиме наступ на той час, чи ні, я просто знаю, що коли прибудуть танки M1A1 Abrams, вони зможуть змінити ситуацію на користь українців", — говорить генерал Дуглас Сімс.

За словами українського журналіста Андрія Цаплієнка, окрім навчання на танках, які відбуваються на американській військовій базі Графенвер Україна отримає також штурмові машини Assault Breacher Vehicle, які будуть використані для пробиття російських укріплень. Очікується, що танки M1 Abrams прибудуть в Україну восени 2023 року.

Попри це Цаплієнко вважає, що Україні потрібно більше танків для перемоги у війні.

"Один танковий батальйон зможе покращити ситуацію на окремій ділянці фронту, а не виграти війну. Для цього нам потрібно значно більше Абрамсів, аніж 31 танк", — пише український журналіст.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна захопила небезпечну зброю у Росії. Тепер вона використана проти армії російських окупантів, що показано на відповідному відео.

Також "Коментарі" писали про росіян, які помилково натрапили на власну засідку під Бахмутом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини