Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна захопила небезпечну зброю у Росії: тепер вона використана проти армії РФ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна захопила небезпечну зброю у Росії: тепер вона використана проти армії РФ (ВІДЕО)

Українські військові використовують трофейний важкий вогнемет "Солнцепьок" проти росіян. На відео видно велику кількість вогню та потужні вибухи.

12 липня 2023, 17:25 comments3248
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

З початку війни українська армія постійно захоплює російську військову техніку, яку згодом використовує проти окупантів для звільнення територій. Цього разу в мережу потрапило відео, як українські солдати стріляють з важкого вогнемета ТОС-1А – надзвичайно небезпечна зброя, наслідки якої тепер можуть відчути самі росіяни.

Україна захопила небезпечну зброю у Росії: тепер вона використана проти армії РФ (ВІДЕО)

Пускова установка ТОС-1А "Солнцепьок". Фото з відкритих джерел

Восени 2022 року українським військовим вдалось затрофеїти надзвичайно небезпечний важкий вогнемет ТОС-1А разом з боєприпасами до нього. Тепер система, яка також відома під назвою "Солнцепьок" залучена проти росіян. Це можна спостерігати на відео нижче, в якому українські військові завдають ударів по російських позиціях в Донецькій області.

Пускові установки ТОС-1А "Солнцепьок" також відомі як важкі вогнемети, ідеально підходять для руйнування фортифікаційних споруд, ураження легкоброньованих бойових і транспортних машин, особливо на відкритій місцевості.

У пусковій установці використовуються термобаричні снаряди. В момент удару вони висмоктують кисень з повітря і таким чином створюють вибух надзвичайно високої температури, який знищує все, що знаходиться в радіусі ураження. Окрім цього, влучання снаряда створює хвилю тиску, яка може пошкодити внутрішні органи, або викликати смерть від удушення поблизу зони удару.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни натрапили на власну засідку. Стався великий вибух під Бахмутом.

Також "Коментарі" писали про вчених, які показали, що станеться, якщо почнеться ядерна війна між Сполученими Штатами та Російською Федерацією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини