Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни натрапили на власну засідку: великий вибух під Бахмутом (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни натрапили на власну засідку: великий вибух під Бахмутом (ВІДЕО)

Російський танк наїхав на міни поблизу Бахмута, які попередньо встановили російські військові.

5 липня 2023, 18:10 comments1536
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








У соцмережі потрапило відео, на якому помітно як бездумно діють деякі російські військові на фронті в Україні. Запис зафіксував момент, коли російський танк наїжджає на міни, які залишили на дорозі ті ж росіяни. В результаті військова техніка потужно вибухнула.

Росіяни натрапили на власну засідку: великий вибух під Бахмутом (ВІДЕО)

Російський танк наїхав на міни поблизу Бахмута

На відео видно, як російський танк Т-62 їде ґрунтовою дорогою на північ від Бахмута. На записі з дрона легко помітити, що проїзд замінований. Проте росіяни не збиралися зупинятися. Через деякий час військова техніка росіян натрапила на міни, що призвело до потужного вибуху. Машина одразу спалахнула. Цікаво, що міни в цьому місці були закладені не українськими військами, а підрозділами армії РФ.

Танк Т-62 — радянська машина, виробництво якої почалося на початку 1960-х рр. Численні її недоліки незабаром стали очевидними. Виявилося, що використовуваний в ньому двигун має занадто малу потужність, що знижує маневреність автомобіля. Невисокою була й скорострільність гармати.

Військова техніка зберігалися на резервних складах. Через вік більшість зразків Т-62 було передано до Таджикистану, Лівану та Сирії. Ці танки були виведені з озброєння російської армії у 2013 році, але у 2022 році їх відновили та відправили на український фронт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у європейській розвідці вказали на дві основні групи російських військових, які замінять вагнерівців в Україні.

Також "Коментарі" писали, що українські військові показали приклад "інтер’єру" російських окопів: порнографічні малюнки поряд із дитячими листами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини