Головна Новини Суспільство Війна з Росією Український МіГ-29 стріляє американськими ракетами. Незвичайне відео з кабіни пілота
commentss НОВИНИ Всі новини

Український МіГ-29 стріляє американськими ракетами. Незвичайне відео з кабіни пілота

В мережу потрапило незвичне відео з кабіни українського пілота винищувача, який запускає ракети AGM-88 HARM по російськім радіолокаційним станціям.

22 грудня 2022, 13:25 comments7569
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Українські війська використовують різноманітну зброю для відбиття російської агресії. Від танків, ППО та артилерійських систем до  винищувачів. У мережу потрапило відео з кабіни пілота, як український військовий стріляє ракетами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter OSINTtechnical.

Український МіГ-29 стріляє американськими ракетами. Незвичайне відео з кабіни пілота

Незвичайне відео з кабіни пілота. Фото з відкритих джерел

Портал "Коментарі" неодноразово публікував відео зі знищенням російської техніки та ефективними діями українських військових. Вибухи та постріли мають не тільки жахливий, але й видовищний вигляд. Це ще раз підтверджує відео з кабіни українського пілота, який на винищувачі МіГ-29  випускає ракети класу "повітря-земля" AGM-88 HARM по радіолокаційним станціям росіян.

Ракети AGM-88 HARM – це американська надзвукова точна ракета, яка призначена для ураження радіолокаційних засобів, у тому числі систем ППО. Ракета може рухатись зі швидкістю понад 2 тис. км та вражати цілі на відстані до 100 км. Україна отримала ракети від США в серпні 2022 року і відтоді використовує їх проти російських радарів.

Переглянути незвичне відео з кабіни пілота, який стріляє американськими ракетами AGM-88 HARM можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська журналістка зняла відео з борту пасажирського літака, який летів над Молдовою, як з нього виглядають масові ракетні обстріли, які здійснює Російська Федерація по Україні.

Також "Коментарі" писали про американського чиновника, який дав пораду росіянам. Речник Ради національної безпеки США Джон Кірбі сказав, що "для росіян в Україні все було б набагато простішим, якби вони просто втекли."



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини