Головна Новини Суспільство Війна з Росією Американський посадовець радить росіянам тікати з України
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський посадовець радить росіянам тікати з України

США й надалі підтримуватиме та збільшуватиме військову допомогу для України, запевняє американський чиновник та радить росіянам залишити території України.

21 грудня 2022, 13:05
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Речник Ради національної безпеки США Джон Кірбі наголошує, що Росія не буде створювати умови для військової допомоги, яку відправляють Штати до України. Також Кірбі дав пораду росіянам "тікати" з України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Голос Америки".

Американський посадовець радить росіянам тікати з України

Речник Ради національної безпеки США Джон Кірбі. Фото з відкритих джерел

Кремль кілька разів попереджав про "непередбачувані наслідки", які можуть виникнути у разі передачі протиповітряних систем Patriot Україні. На такі умови з боку Росії відповів речник Ради національної безпеки США. Кірбі зазначив, що США усвідомлює побоювання від ескалації конфлікту, проте вважає, що російська агресія не буде диктувати умови для передачі військової допомоги.

"Росія не буде диктувати умови нашої військової допомоги Україні", — заявив Джон Кірбі.

Також речник прокоментував слова Путіна, який сказав, що ситуація на тимчасово окупованих територіях України є складною. Тоді Путін привітав російські спецслужби і розповів, що їх чекає складна ситуація в Донецькій, Луганській, Херсонській та Запорізьких областях України.

"Я можу вам сказати, що для росіян в Україні все було б набагато простішим, якби вони просто втекли", — відреагував на слова Путіна Джон Кірбі.

Таким чином Кірбі натякнув росіянам, що їх справді чекають важкі часи, а США й надалі підтримуватимуть Україну військовою допомогою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України має передати в Конгрес США прапор військових з Бахмуту. В Конгресі США Зеленський має виступити 21 грудня. Очікується, що в цей день Україна отримує військову підтримку США включно з ППО Patriot.

Також "Коментарі" писали про те, що Путін мстить російським олігархам, які критикують його дії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини