Головна Новини Суспільство Війна з Росією Таке буває рідко. Танкова дуель України проти Росії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Таке буває рідко. Танкова дуель України проти Росії (ВІДЕО)

Українські військові завдали влучного удару по російській військовій техніці та вийшли переможцями з танкової дуелі.

12 грудня 2022, 15:04 comments7058
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








В мережу потрапляє багато відео як українські військові знищують російську техніку, захищаючи та відновлюючи територіальну цілісність України. Проте досить рідко можна побачити як один танк влучає в інший. Таке вдалося українському екіпажу танка Т-64БВ, який знищив російський Т-72Б3. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook 92 ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка.

Таке буває рідко. Танкова дуель України проти Росії (ВІДЕО)

Танки Т-64. Фото: з відкритих джерел

Війна, яка відбувається в Україні є одним з найбільш задокументованих військових протистоять в історії людства. В мережу щодня потрапляють різноманітні матеріали з поля бою. Одним з таких відео поділились військові 92 ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка, які на танку Т-64 знищили росіян, що перебували в іншому танку.

Така дуель є досить рідкісним явищем на полі бою. Переглянути як українські військові з танка Т-64 завдають влучного пострілу по російському танку Т-72 можна нижче:

Варто додати, якщо переглянути відео і дивитись не тільки на дуель танків, то можна побачити масштаби руйнувань, які завдає російське вторгнення в Україну. На відео видно, що більшість будівель знищено та зрівняно з землею.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через російську агресію в Чорному морі загинуло понад 50 тис.дельфінів, що становить близько 25% від загальної кількості популяції цих тварин. Такі дані оприлюднили українські дослідники.

Також "Коментарі" писали про російського солдата, який потрапив в український полон. На оприлюдненому відео росіянин стверджує, що прийшов воювати в Україну проти поляків, проте так і жодного тут не побачив.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини