Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російський солдат стверджує, що приїхав в Україну воювати з поляками (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський солдат стверджує, що приїхав в Україну воювати з поляками (ВІДЕО)

Росіянин говорить, що прийшов воювати в Україну з доброю метою. Російський військовий заявив, що воює проти поляків, адже ті хочуть загарбати українські землі.

12 грудня 2022, 12:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У мережу потрапило відео, на якому російський солдат в українському полоні розповідає чому приїхав на війну в Україну. Росіянин стверджує, що прийшов, аби воювати з поляками. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал "Оперативний ЗСУ".

Російський солдат стверджує, що приїхав в Україну воювати з поляками (ВІДЕО)

Російський військовий приїхав в Україну полювати на поляків. Фото: з відкритих джерел

Українські військові схопили в полон російського солдата та почали допитувати хто він і чосу воює в Україні. Під час допиту полонений зізнався, що він Плотніков Олександр Олександрович проживає в Башкортостан.

Воїни ЗСУ запитали, чому росіянин приїхав воювати в України, яка його мета та ціль. Відповідь здивувала.

"З поляками, воюю з поляками", – сказав російський полонений.

Коли українці запитали скільки поляків побачив росіянин, той відповів, що жодного не бачив. Росіянин повторює наративи кремлівської пропаганди та стверджує, нібито Польща планує віджати в Україні землі.

Переглянути відео з російським полоненим, який приїхав в Україну воювати з поляками можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Росії Володимир Путін шукає шляхи для втечі з Росії у разі падіння його режиму. Наразі російський диктатор розглядає варіанти з Венесуелою та Аргентиною. Цікаво, що саме в останню країну тікали нацисти після поразки у Другій світовій війні. Раніше Путін розглядав можливість втекти в Китай, проте останнім часом лідери комуністичного режиму не є прихильними до політики президента Росії.

Також "Коментарі" писали про міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова, який був шокований гендерно-нейтральними шведськими туалетами. Росіянин заявив, що "це не по-людськи".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини