Головна Новини Суспільство Війна з Росією Український генерал розповів, як можна прискорити кінець війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Український генерал розповів, як можна прискорити кінець війни

Генерал Микола Маломуж пояснив, які кроки необхідно зробити, щоб швидше відбулось закінчення війни на умовах України.

4 січня 2024, 11:05 comments6052
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній керівник Служби зовнішньої розвідки генерал Микола Маломуж назвав три основні кроки, які допоможуть прискорити закінчення війни в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Телеграф".

Український генерал розповів, як можна прискорити кінець війни

Колишній керівник СЗР генерал Микола Маломуж. Фото з відкритих джерел

За словами українського генерала потрібно збільшувати власні засоби для звільнення територій України.

"Важливе нарощування потужностей вітчизняного ВПК (дрони, ракети, радіоелектронні системи, бронетанкова техніка, гаубиці, міномети, боєприпаси). Координуючи, а то й поєднуючи зусилля з партнерами", — пояснює Маломуж.

До цього генерал також додає необхідність підготовки військових кадрів зокрема за кордоном.

Другим пунктом військовий експерт називає допомогу західних партнерів, зокрема це стосується пакета допомоги від США на 61 млрд доларів та від ЄС на 50 млрд євро. За словами Маломужа, якщо Захід не ухвалить такі кроки, то загроза з непередбачуваними наслідками посилиться не лише для України, але й для Європи та НАТО.

Третім пунктом, який прискорить кінець у війні в Україні генерал вказує на будівництво нової архітектури безпеки у світі.

"Якщо на Путіна почнуть тиснути не лише умовні колективний Захід плюс демократичний світ на Сході, а й ті потужні держави, які зараз зберігають умовний нейтралітет (Китай, Індія, держави Латинської Америки, Центральної та Середньої Азії), це прискорить припинення війни", — наголосив Микола Маломуж.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що аналітик підрахував необхідні втрати Росії за яких війна може закінчитись у 2024 році.

Також "Коментарі" писали, що ветеран війни пояснив ухилянтам, чому в армії більше шансів вижити у випадку поразки України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини