Головна Новини Суспільство Війна з Росією Український генерал розповів про «сирійську» тактику Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Український генерал розповів про «сирійську» тактику Росії

Генерал-полковник Олександр Сирський повідомив, що армія РФ використовує "сирійську" тактику в Україні, тобто повністю все знищує ударами авіації та артилерії.

10 квітня 2023, 11:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Командувач Східного угруповання військ генерал-полковник Олександр Сирський регулярно відвідує зони бойових дій, зокрема і Бахмут. 9 квітня український генерал знову побував на східному напрямку, де розповів про "сирійську" тактику армії РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Military Media Center.

Український генерал розповів про «сирійську» тактику Росії

Генерал-полковник Олександр Сирський. Фото з відкритих джерел

Генерал-полковник Олександр Сирський під час свого візиту до найгарячіших ділянок фронту отримав інформацію від військових щодо проблемних питань, які необхідно вирішити в найкоротші терміни. Тому командувач Східного угруповання військ прийняв оперативні рішення та поставив нові завдання для військових частин.

Український генерал розповів і про тактику, яку задіює російська армія на сході України.

"Ворог перейшов до так званої "сирійської" тактики випаленої землі. Знищує будівлі та позиції ударами авіації і вогнем артилерії", — говорить Сирський та додає, що "Оборона Бахмута триває. Ситуація складна, але контрольована".

Також Сирський розповів, що українці виснажили вагнерівців, тому Росія змушена залучати до бою інші формування. Український генерал окрім розв'язання проблем на фронті, під час зустрічі з військовими нагородив найкращих бійців нагородами та преміями.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовий експерт назвав дві людини, які змусять президента Росії Володимира Путіна почати мирні переговори.

Також "Коментарі" писали про рекордну кількість росіян у березні, які здаються в полон та віддають свою техніку. Частина з цієї техніки вже в руках українських військових на сході країни протистоїть ворогу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 квітня 2023, 12:30

Тактики Зе-Асада там нема? З якого дива він дістав цю тему з нафталінової шафи? Ще рік тому постійно казали про російський "вогняний вал". Що змінилось? Потреба привернути до себе увагу, щоб не забули?


Новини