Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий експерт назвав дві людини, які змусять Путіна почати мирні переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий експерт назвав дві людини, які змусять Путіна почати мирні переговори

Експерт з Українського інституту майбутнього вважає, що президент Туреччини та лідер Китаю можуть натиснути на Путіна.

7 квітня 2023, 17:20 comments2136
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український військовий експерт з Українського інституту майбутнього та колишній співробітник служби безпеки України Іван Ступак розповів, які дві людини можуть змусити президента Росії Володимира Путіна зупинити війну в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на espreso.tv.

Військовий експерт назвав дві людини, які змусять Путіна почати мирні переговори

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Під час ефіру на телеканалі "Еспресо" військовий експерт Іван Ступак вказав двох світових лідерів, які зможуть схилити Путіна до того, аби президент Росії закінчив війну.

"Тільки дві людини у світі зможуть змусити Путіна сісти за стіл перемовин або зупинити війну – це президент Туреччини та голова КНР. Ці дві людини користуються авторитетом та повагою особисто в очах Путіна", — стверджує Іван Ступак.

На думку експерта з Українського інституту майбутнього, лідер Китаю Сі Цзіньпін зможе змусити російського диктатора Володимира Путіна забрати військові угрупування з тимчасово окупованих територій України, як це було на півдні та півночі.

"Дуже вірогідно, що Китай зможе натиснути на Російську Федерацію, щоб почалися перші "жести доброї волі" в цьому році", — говорить Ступак.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Франції Еммануель Макрон і президент США Джо Байден хочуть залучити Китай, щоб прискорити закінчення війни в Україні. Саме в цьому полягала головна мета поїздки Макрона до Сі Цзіньпіна, де французький політик припустився дипломатичної помилки.

Також "Коментарі" писали, що міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу назвав російську умову для продовження зернового коридору.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини