Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські захисники знайшли та потужно накрили позиції росіян(ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські захисники знайшли та потужно накрили позиції росіян(ВІДЕО)

Українським військовим вдалося виявити позиції російських військових

8 грудня 2022, 22:50 comments1351
Поділіться публікацією:

Українські захисники продовжують ліквідовувати ворога. Так, нашим військовим вдалося знайти позиції окупантів, а потім накрити росіян щільним вогнем. В результаті було знищено групу військових РФ. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на сторінку Управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

Українські захисники знайшли та потужно накрили позиції росіян(ВІДЕО)

ЗСУ накрили позиції росіян (ілюстративне фото з відкритих джерел)

"Привіти росіянам від бійців Першої окремої бригади спеціального призначення імені Івана Богуна", — йдеться у повідомленні військових.

На опублікованому відео видно, що росіяни ховаються в невеличких будинках, що в чистому полі. А потім українські військові накривають позиції ворога щільним вогнем. У такий спосіб ЗСУ вдалося знищити чергову групу російських окупантів.

 Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що ЗСУ показали, як знищують позиції росіян біля Бамута. Українські десантники продовжують знищувати живу силу російських загарбників біля Бахмута, гатячи за позиціями росіян, філігранно потрапляючи прямо в ціль. Про це повідомляють Десантно-штурмові війська у Facebook.Зокрема, мінометники, орієнтовані БПЛА, знищили живу силу окупантів на одній із позицій у районі міста Бахмут.

 Також "Коментарі" писали про те, що пілот, який показав закривавлене обличчя, став Героєм України. Український льотчик майор Вадим Ворошилов з позивним Karaya у День Збройних сил України виклав фотографію, де показав своє закривавлене обличчя після катапультування. Вадим Ворошилов збив дві ракети та п’ять дронів-камікадзе на Вінниччині, а поті катапультувався з літака через технічні несправності. Пілот виклав своє фото з закривавленим обличчям в День ЗСУ 6 грудня та розповів, що українські військові стоять на захисті всього цивілізованого світу. Karaya також написав, що на відео в соцмережах літаки красиво літають та збивають ракети, але мало хто розуміє. Що відбувається в кабіні пілота.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини