Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пілот, який показав закривавлене обличчя, став Героєм України
commentss НОВИНИ Всі новини

Пілот, який показав закривавлене обличчя, став Героєм України

Президент України Володимир Зеленський нагородив пілота ЗСУ, який збив п'ять безпілотників та дві крилаті ракети, після чого вдало катапультувався з несправного літака.

8 грудня 2022, 19:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український льотчик майор Вадим Ворошилов з позивним Karaya у День Збройних сил України виклав фотографію, де показав своє закривавлене обличчя після катапультування. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Instagram українського пілота.

Пілот, який показав закривавлене обличчя, став Героєм України

Український пілот отримав звання героя. Фото: з відкритих джерел

Вадим Ворошилов збив дві ракети та п’ять дронів-камікадзе на Вінниччині, а поті катапультувався з літака через технічні несправності.

Пілот виклав своє фото з закривавленим обличчям в День ЗСУ 6 грудня та розповів, що українські військові стоять на захисті всього цивілізованого світу. Karaya також написав, що на відео в соцмережах літаки красиво літають та збивають ракети, але мало хто розуміє. Що відбувається в кабіні пілота. Саме тому Ворошилов вирішив показати своє фото після катапультування без фільтрів.

Також в День Збройних сил України стало відомо, що президент України Володимир Зеленський нагородив пілота Вадима Ворошилова Золотою Зіркою Героя. Президентський указ був підписаний 5 грудня.

Переглянути фото з закривавленим обличчям українського героя Вадима Ворошилова можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про новий страх для росіян. Турецька військова компанія спільно з українським підприємством працює над створенням та тестуванням нового літального безпілотного апарату. Перший тестовий політ було заплановано на 2023 рік, проте голова компанії Baykar опублікував відео, де безпілотник піднімається в повітря на кілька секунд.

Також "Коментарі" писали про українського командира, який заявив, що вдячний росіянам на фронті. Український військовий зазначає, що за майже рік війни росіяни досі нічого не навчились і вмирають тисячами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини