Головна Новини Суспільство Війна з Росією Український командир заявив, що дуже вдячний росіянам на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Український командир заявив, що дуже вдячний росіянам на фронті

Майор Кирило Верес, Герой України, володар "Золотої Зірки" та повний кавалер ордена Богдана Хмельницького повідомив, за що вдячний російським військовим на фронті.

6 грудня 2022, 18:40 comments2607
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український військовий, командир підрозділу К2 54-ої окремої механізованої бригади Кирило Верес розповів, що вдячний росіянам за те, що вони нічому не вчаться. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю воїна ЗСУ "Українській правді".

Український командир заявив, що дуже вдячний росіянам на фронті

Український військовий. Фото: Михайло Роман

Український військовий Кирило Верес заявив, що попри дев’ять місяців війни, росіяни досі не змінюють своєї тактики.

"На дев'ятому місяці великої війни противник не змінюється. Я росіянам дуже вдячний, що вони не вчаться. Раджу їм воювати так і надалі. Нехай так само йдуть: гинуть, приходять нові, переступають через загиблих, лізуть уперед і знову гинуть", — говорить Верес.

Командир підрозділу К2 в інтерв’ю також поділився про втрати українських військових. За словами Вереса співвідношення втрат складає близько 30:1 або 40:1, тобто на одного загиблого українського військового гине 30-40 росіян.

Кирило Верес порівняв атаки росіян поблизу Бахмута, де зараз перебуває його підрозділ з Ржевською операцією. За власними відчуттями командира підрозділу К2 росіяни проста знищують свій особовий склад.

"Мільйони радянських солдатів помирали, щоб узяти якесь сране вузлове місто. І зараз маю таке відчуття, що ми десь під Ржевом. Так бездумно вони кладуть свій особовий склад," — розповідає командир підрозділу К2 54-ої окремої механізованої бригади Кирило Верес.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Польща таємно передавала Україні військову техніку.

Також "Коментарі" писали про NASA, яка за допомогою супутникових знімків порахувала кількість вкраденого зерна росіянами з тимчасово окупованих територій України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини