Головна Новини Суспільство Війна з Росією Без шансів на те, щоб вижити: ЗСУ показали, як знищують позиції росіян біля Бамута (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Без шансів на те, щоб вижити: ЗСУ показали, як знищують позиції росіян біля Бамута (ВІДЕО)

ЗСУ продовжують відбивати атаки окупантів під Бахмутом

8 грудня 2022, 17:07 comments1487
Поділіться публікацією:








Українські десантники продовжують знищувати живу силу російських загарбників біля Бахмута, гатячи за позиціями росіян, філігранно потрапляючи прямо в ціль. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на Десантно-штурмові війська у Facebook.

Без шансів на те, щоб вижити: ЗСУ показали, як знищують позиції росіян біля Бамута (ВІДЕО)

ЗСУ показали, як знищують позиції росіян у Бахмута. Фото: Getty Images

"На відео зафіксовано філігранну роботу мінометного підрозділу окремої єгерської бригади ДШВ ЗС України", — йдеться у повідомленні.

Зокрема, мінометники, орієнтовані БПЛА, знищили живу силу окупантів на одній із позицій у районі міста Бахмут.

"Після успішної вогневої поразки в даному районі живої сили окупантів більше не було помічено. Працюємо далі", — зазначив командир мінометного підрозділу окремої єгерської бригади ДШВ ЗС України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Бахмут — місто, на взяття якого Росія кинула всі сили, але безрезультатно. Єдине, чого досягла країна-агресор – це багаторазового збільшення втрат і це при тому, що на Бахмутський напрямок Кремль кинув усі боєздатні частини своєї армії. Про це в ефірі телеканалу "Еспресо" розповів офіцер батальйону "Свобода" НГУ Андрій Іллєнко.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у традиційному зверненні 7 грудня президент Володимир Зеленський повідомив, що українські захисники звільнили 1888 населених пунктів, але ще стільки ж перебувають під російською окупацією. Він також акцентував увагу на звірствах РФ (та продовжує цілеспрямовано винищувати мирне населення), важливості трибуналу над країною-агресором, говорив про ситуацію на фронті, в енергетиці, торкнувся рішення Верховного суду Франції, який залишив чинним рішення про виплату українському "Ощадбанку". 5 млрд Росією (процес тягнувся ще з 2015 року). Як у найближчому майбутньому може розвиватися ситуація на всіх фронтах , включаючи власні військові, дипломатичний, економічний? Журналісти "Коментарів" із цим питанням звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини