Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські захисники взяли під контроль позицію окупантів на панівній висоті: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські захисники взяли під контроль позицію окупантів на панівній висоті: подробиці

Захисникам України вдалося взяти у полон кількох ворожих горе-десантників

8 лютого 2024, 09:05 comments4185
Поділіться публікацією:

Військові з Сил спеціальних операцій ЗСУ на одному з напрямків фронту провели складну, проте блискавичну спецоперацію "Говерла", унаслідок якої Сили оборони України покращили оперативно-тактичне положення. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомив Telegram-канал Сил спецоперацій.

Українські захисники взяли під контроль позицію окупантів на панівній висоті: подробиці

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, свою майстерність та професіоналізм вкотре продемонстрували оператори ССО, яких прикривали дрони, засоби радіоелектронної боротьби та вогневої підтримки. В результаті ворога вдалося вибили з опорного пункту на панівній висоті, крім того, у полон взяті двоє ворожих невдах-десантників.

"Метою операції було захоплення опорного пункту противника на панівній висоті. Взяти його під контроль підрозділам Сил оборони не вдавалося кілька місяців. Після ретельного планування та підготовки у взаємодії з підрозділами Сил оборони групи ССО розпочали проведення спецоперації", — зазначається у повідомленні.

У ССО зауважили, що після того, як "опорник" був "зачищений" від супротивників, на висоту зайшли визначені підрозділи наших Сил оборони.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські захисники мужньо дають бій ворогові у районі населеного пункту Роботино Запорізької області. Проте росіяни не залишають спроб повернути контроль над цим населеним пунктом. Постійні бої призвели до того, що від населеного пункту вже нічого не залишилося. Окрім самої назви. Про це в ефірі телеканалу "Еспресо" повідомив боєць "Легіону Свободи" Костянтин Денисов.

Також видання "Коментарі" повідомляло – головні очікування від воєнного лютого: як може змінитися ситуація на фронті та загалом в Україні. Експерти детально проаналізували останні події та поділилися прогнозом на майбутнє. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини