Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські військові потрапили під атаку росіян запалювальними боєприпасами (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові потрапили під атаку росіян запалювальними боєприпасами (ВІДЕО)

Росія атакувала запалювальними боєприпасами позиції українських військових поблизу Вугледару.

11 березня 2023, 22:56 comments1471
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська Федерація обстріляла запалювальними боєприпасами позиції українських військових поблизу міста Вугледар. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на українського воєнного кореспондента Андрія Цаплієнка.

Українські військові потрапили під атаку росіян запалювальними боєприпасами (ВІДЕО)

Запальні боєприпаси. Фото з відкритих джерел

ЗСУ продовжує боронити українські землі та намагається виштовхнути російських воєнної з території України. Генеральний штаб постійно публікує інформацію про велику кількість знищеної військової техніки. Зокрема нещодавно були оприлюднені відео, де українські дрони-камікадзе знищили ППО С-300В4 та ЗРК Тор-М2.

Через розпач російська армія вдається до використання запалювальних боєприпасів. Це вид артилерійських снарядів, які призначені для підпалу легкозаймистих речовин на великій території. Зокрема може бути використано для підпалів дерев’яних будівель, лісу чи деяких видів техніки. Снаряд вибухає у повітрі і запалювальна речовина вражає великі території горючою речовиною

Українські військові під Вугледаром поділились відео, де показано як виглядає застосування запалювальних боєприпасів.

Варто зазначити, що запалювальні снаряди не слід плутати з фосфорними бомбами, які заборонені міжнародними угодами. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Міністерстві внутрішніх справ назвали, кількість зареєстрованих кримінальних проваджень щодо воєнних злочинів Російської Федерації на території України.

Також "Коментарі" писали про те, що Японія планує змінити законодавство заради України і відправити летальну зброю проти російської агресії. Раніше уряд країни надсилав Україні бронежилети та іншу нелетальну зброю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини