Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські військові показали, як "затрофеїли" один із найвідоміших танків РФ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові показали, як "затрофеїли" один із найвідоміших танків РФ (ВІДЕО)

Станом на 2019 рік вартість нового танка Т-90 складає 2,5-3,5 мільйона доларів, Т-90 МС - 4,5 мільйона доларів.

4 грудня 2022, 19:20 comments2677
Поділіться публікацією:








Українським військовим одного з підрозділів вдалося під час бою захопити російський основний бойовий танк Т-90М "Прорив". Про це стало відомо завдяки відеоролику, опублікованому в соціальних мережах.

Українські військові показали, як "затрофеїли" один із найвідоміших танків РФ (ВІДЕО)

Танк Т-90/ Фото з відкритих джерел

Так, днями нашим військовим вдалося "затрофеїти" розпіарений владою РФ танк, який є основним бойовим танком у ЗС Росії.

Старі версії Т-90 дуже активно кидалися російськими екіпажами, що традиційно говорить про їх вкрай низьку технологічну надійність. Також характерно і те, що у половина знищених машин — відірвана вежа

Т-90М "Прорив" є модернізованою версією основного російського танка Т-90, який, у свою чергу, є модернізацією радянського танка Т-72. Як заявляли пропагандисти, ці машини отримали принципово нову вежу та потужніший двигун. Танки були оснащені новим багатоканальним прицілом, що забезпечує застосування озброєння будь-якої доби.

Однак, дана модель, як виявилося, знищується з протитанкових гранатометів Carl Gustaf , які не відрізняються унікальними характеристиками з бронепробивності.

Повідомляється, що нашим воїнам останнім часом вдалося захопити два такі танки і ще два були значно пошкоджені.

Раніше "Коментарі" писали про те , що в США роботи-поліцейські вбиватимуть людей: подробиці. У Сан-Франциско були введені нові правила, згідно з якими роботи поліцейських зможуть використовуватися для ліквідації людей. Дане рішення стало справді безпрецедентним.

Читайте також: IKEA безкоштовно облаштує меблями будинки для переселенців: подробиці. Одна з найбільших у світі торгових мереж із продажу меблів та товарів для дому облаштує тимчасове житло для біженців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини