Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські військові показали операцію з якої почався контрнаступ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові показали операцію з якої почався контрнаступ (ВІДЕО)

ЗСУ показали звільнення Балаклії

26 вересня 2022, 23:22
Поділіться публікацією:

В підрозділі Головного управління розвідки Kraken показали відео із звільнення Балаклії на Харківщині. Відповідні кадри з'явилися на Telegram-каналі спецпризначенців.

Українські військові показали операцію з якої почався контрнаступ (ВІДЕО)

Контрнаступ ЗСУ (фото з відкритих джерел)

"Операція, з якої починався контрнаступ української армії. Операція, що переломила фронт окупантів в Харківській області", — підписали відео у спецпідрозділі.

На опублікованих кадрах видно, як починався процес планування цієї операції, захоплення боєприпасів та позицій російських окупантів.

 Відомо, що контрнаступ українських захисників розпочався 6 вересня. Після несподіваного удару ЗСУ повернули сотні квадратних кілометрів території, що знаходилася в окупації. В результаті українські воїни звільнили Балаклію, Ізюм, Вовчанськ, зайшли у Куп'янськ та встановили  контроль над частиною державного кордону з Росією на Харківщині.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  ЗСУ під час контрнаступу взяли в полон високопоставлених офіцерів РФ. Українські воїни під час контрнаступу на сході України взяв в полон високопоставлених офіцерів РФ. Автори публікації повідомляють, що під час контрнаступу української армії російські загарбники так тікали, що кидали свої танки, тонни боєприпасів, вантажівки. У виданні Welt повідомляють, що в ході контрнаступальних дій ЗСУ був поповнений обмінний фонд. Тобто, українські захисники взяли в полон тисячі росіян, серед них також є "високопоставлені офіцери".

Також "Коментарі" писали про те, що у британській розвідці розповіли, з якою дилемою зіткнулася Росія після успішного контрнаступу ЗСУ. Росія опинилася у складній ситуації із плануванням подальших військових операцій в Україні. Це сталося після успішного контрнаступу української армії у Харківській області.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kraken_kha/122
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

777

26 вересня 2022, 23:36

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ------ https://vk.sv/zex


Новини