Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ під час контрнаступу взяли в полон високопоставлених офіцерів РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ під час контрнаступу взяли в полон високопоставлених офіцерів РФ

В ході контрнаступальних дій українськими військовими був поповнений обмінний фонд

12 вересня 2022, 23:30 comments2027
Поділіться публікацією:

Українські воїни під час контрнаступу на сході України взяв в полон високопоставлених офіцерів РФ. Про це пише Welt.

ЗСУ під час контрнаступу взяли в полон високопоставлених офіцерів РФ

ЗСУ під час контрнаступу взяли в полон високопоставлених офіцерів РФ (фото з відкритих джерел)

Автори публікації повідомляють, що під час контрнаступу української армії російські загарбники так тікали, що кидали свої танки, тонни боєприпасів, вантажівки.

У виданні Welt повідомляють, що в ході контрнаступальних дій ЗСУ був поповнений обмінний фонд. Тобто, українські захисники взяли в полон тисячі росіян, серед них також є "високопоставлені офіцери".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Захід готовий віддати Україні золотовалютні резерви Росії. Західні партнери та союзники України готові ухвалити політичне рішення і погодитися на те, щоб передати Україні 300 млрд доларів золотовалютних резервів РФ, які раніше були заморожені. Є лише один невеликий нюанс – потрібно опрацювати юридично, як це правильно зробити. Міністр зазначив, що сьогодні серед партнерів України немає суперечок, відносної, чи варто передавати Україні заморожені російські активи чи ні. Усі країни, з якими Україна підтримує діалог, готові піти на таке політичне рішення. Наразі стоїть питання, як напрацювати правильні інструменти, щоб провести цю процедуру.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що окупанти та колаборанти тікають з України, черги на кордоні до 10 км. Росіяни та їхні колабораціоністи починають залишати захоплені в України території, зокрема в Луганській області. Голова області Сергій Гайдай назвав ці поїздки масовим явищем. У своєму профілі в Telegram чиновник опублікував записи, на яких видно черги автомобілів на блокпостах. Черга утворилася в Станиці Луганській та селі Щастя. З околиць Старобільська росіяни прямують у бік Луганська, повідомив Гайдай.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини