Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські військові почали оригінально використовувати російські міни проти окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові почали оригінально використовувати російські міни проти окупантів (ВІДЕО)

Бійці ЗСУ знайшли нове застосування російським протитанковим мінам.

11 вересня 2023, 17:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В мережу потрапило оригінальне використання російських протитанкових мін ТМ-62М. Бійці ЗСУ прикріплюють їх до безпілотників та скидають на російські позиції.

Українські військові почали оригінально використовувати російські міни проти окупантів (ВІДЕО)

Бійці ЗСУ прикріплюють протитанкові міни РФ до дронів та скидають їх по росіянах

Через російське вторгнення Україна є однією з найбільш замінованих країн світу. Росіяни використовують міни, щоб зупинити контрнаступ, а українські бійці повинні знешкоджувати велику кількість вибухівки.

Базовою моделлю для мінування у росіян є ТМ-62М – це протитанкова осколково-фугасна міна. Її використовують проти танків, самохідних ракет, артилерійських установок і броньованих вантажівок. Вона має металевий корпус і запобіжник тиску, розміщений у центрі. Ця вибухівка має великий потенціал для руйнування техніки, який українські бійці вирішили використати оригінальним способом.

Вони прикріплюють російські міни до безпілотників і атакують ними позиції противника. У соцмережі військові аналітики OSINTtechnical опублікували відео таких дій.

Використання російської зброї для безпілотників не є новинкою для українських військових. Вони вже кріпили до дронів протитанкові гранати звичайними кабельними стяжками та скидали їх на позиції ворога.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про величезну гармату, яка стоїть на захисті України: її довжина понад 10 метрів, а вага близько 50 тонн.

Також "Коментарі" писали про американського генерала та командувача Командуванням сил армії США Марка Міллі, який спрогнозував скільки ще часу має Україна для контрнаступу. Однак керівник ГУР Кирило Буданов стверджує, що попри погоду Україна буде продовжувати наступати на позиції росіян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини