Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські військові готуються повернутися до Криму: Буданов зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові готуються повернутися до Криму: Буданов зробив заяву

Кирило Буданов анонсував нові висадки українських військових у Криму

25 березня 2024, 07:28 comments1369
Поділіться публікацією:

Невдовзі всі побачать серію операцій із висадки українських військових у тимчасово окупованому Криму. Як повідомляє портал "Коментарі", таким анонсом під час загальнонаціонального телемарафону поділився керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Українські військові готуються повернутися до Криму: Буданов зробив заяву

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

На запитання журналістки про те, чи готуються якісь нові висадки у Криму, Буданов відповів ствердно.

"Так, готуються. І будуть. Скоро вже буде тепло, та й продовжимо. Крим повернеться назад", — заявив керівник української розвідки.

Варто зазначити, що Кирило Буданов систематично робить заяви про те, що Україна повертатиме Крим, головний розвідники країни озвучує свої прогнози, анонсуючи великі неприємності для окупантів. Частина з цих прогноз і справді збувається, а деякі, які активно звучали 2023-го, так і залишилися лише приємними надіями українців.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в інтерв'ю французькому виданню "Liberation" Кирило Буданов заявив, що тимчасово окупований Донбас важче повернути, ніж Крим. Як передає портал "Коментарі", така заява

"Я думаю, що Донбас буде важче повернути. Тому що там є безперервна лінія постачання, їхні війська можуть отримати доступ до неї з будь-якого боку. Усі, хто колись володів Кримом, голосно і чітко заявляли, що Крим – це неприступна фортеця, і абсолютно всі втратили цю фортецю. Так само, як Україна десять років тому. Сьогодні росіяни все ще мають сухопутний коридор у Крим. Кримський міст ще вартий, але жити йому залишилося недовго", – зазначив голова української розвідки.

За його словами, у питанні звільнення Криму необхідно вирішити два стратегічні завдання: відрізати сухопутний коридор та зруйнувати Кримський міст.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи має РФ плани вести війну проти України в 2025 році: відповідь Буданова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини