Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські підлітки знову стануть жертвами пропагандистських шоу Кремля: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські підлітки знову стануть жертвами пропагандистських шоу Кремля: про що йдеться

Українських підлітків з окупованих територій повезуть на пропагандистські шоу в РФ

10 квітня 2024, 20:45
Поділіться публікацією:

До річниці завершення Другої світової війни Кремль планує масове завезення підлітків з України на пропагандистські заходи у Росії.

Українські підлітки знову стануть жертвами пропагандистських шоу Кремля: про що йдеться

Окупанти використовують українців у своїй пропаганди. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, Москва використовує Другу світову війну, як важливий фундамент своєї пропаганди. Спекуляції на трагедії дозволяють Москві мілітаризувати росіян та виправдовувати власну неофашистську політику.

Повідомляється, що кожного року в Росії відбуваються пропагандистські заходи, на яких перемога СРСР знецінюється, а річниця закінчення війни змінює підтексти у потрібному Кремлі дусі.

Зазначається, що саме на такі заходи окупанти готують завезення підлітків з захоплених територій. Зокрема, дітей зі шкіл півдня України планують вивозити для масовки у Ростов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська армія накопичує ресурси для тривалої війни, переконаний заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. "Маємо розраховувати виключно на самих себе — розбудовувати власний ВПК, інвестувати у внутрішні розробки. Україні доведеться воювати, поки існує Москва у сьогоднішньому вигляді", — відзначив військовослужбовець.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що міноборони Росії продовжує шукати в жіночих колоніях кандидаток для відправки на війну з Україною. Співробітники міністерства відвідали щонайменше чотири виправні установи, де вербували росіянок на війну проти України. В Іванівській області військових цікавила жіноча колонія №3, яка розташована в Кінешмі. "У кого є медична освіта — вербували в медперсонал. Решту — у штурмові підрозділи", — розповів адвокат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини