Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські партизани підірвали ще один міст під Мелітополем: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські партизани підірвали ще один міст під Мелітополем: подробиці

Арестович розповів, що окупанти просто оскаженіли від люті

14 серпня 2022, 22:08
Поділіться публікацією:

Радник голови ОП Олексій Арестович повідомив, що наші партизани підірвали залізничний міст біля Мелітополя, що перебуває в окупації. Відомо, що він частково знищений. Про це він написав в Facebook.

Українські партизани підірвали ще один міст під Мелітополем: подробиці

Партизани підірвали ще один міст під Мелітополем (Ілюстративне фото з відкритих джерел)

Арестович заявив, що залізничну переправу підірвали 13 серпня.

"Вже добу жоден ешелон з Джанкоя в Мелітополь не прийшов. Вчора в районі Мелітополя наші партизани підірвали залізничний міст. Міст зруйнований частково", — написав Арестович.

Арестович заявив, що поки складно сказати, коли загарбники рф зможуть відремонтувати переправу та відновити рух по ньому.

Також він зазначив, що окупанти від цієї звістки "вони оскаженіли".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗСУ ще раз вдарили по Антонівському мосту у Херсоні. ЗСУ знову вдарили по Антонівському мосту у Херсоні, в ніч на 14 серпня. Наразі з'ясовується інформація, чи можна траспортувати через нього техніку. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на керівника Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталію Гуменюк. Посадовиця зазначила, що удари українських захисників дуже ускладнюють для загарбників рф перевезення воєнної техніки і боєприпасів. Але вона зазначила, що це не означає, що переправи повністю пошкоджені. Відтак, цю інформацію з'ясовують фахівці.

Також "Коментарі" писали про те, що командири російських окупантів тікають із Херсона до Мелітополя. Після того, як ЗСУ прицільно вдарили по всіх мостах у Херсонській області командири окупантів почали тікати до Мелітополя. Партизанський рух Мелітополя вже готовий зустрічати росіян. Федоров пояснив, чому росіяни вирішують із Херсона перебиратися саме до Мелітополя. За його словами, Мелітополь — найближча точка до Криму та з міста зручно вести командування.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини