Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ ще раз вдарили по Антонівському мосту у Херсоні: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ ще раз вдарили по Антонівському мосту у Херсоні: що відомо

Українські військові знову вдарили по Антонівському мосту у Херсоні

14 серпня 2022, 18:07
Поділіться публікацією:

ЗСУ знову вдарили по Антонівському мосту у Херсоні, в ніч на 14 серпня. Наразі з'ясовується інформація, чи можна траспортувати через нього техніку. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на керівника Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталію Гуменюк під час телемарафону.

ЗСУ ще раз вдарили по Антонівському мосту у Херсоні: що відомо

Антонівський міст у Херсоні (фото з відкритих джерел)

"Знову нанесено удар по Антонівському мосту, аби закріпити його статус остаточно як непроїзний", — повідомила Гуменюк.

Посадовиця зазначила, що удари українських захисників дуже ускладнюють для загарбників рф перевезення воєнної техніки і боєприпасів. Але вона зазначила, що це не означає, що переправи повністю пошкоджені. Відтак, цю інформацію з'ясовують фахівці.

"Ми бачимо і спостерігаємо, як керівний склад тих військових підрозділів потроху використовує ці залишки транспортних шляхів для евакуації на лівий берег аби, щоб відчувати себе у безпеці", — повідомила Гуменюк.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що командири російських окупантів тікають із Херсона до Мелітополя. Після того, як ЗСУ прицільно вдарили по всіх мостах у Херсонській області командири окупантів почали тікати до Мелітополя. Партизанський рух Мелітополя вже готовий зустрічати росіян.  Такою інформацією в ефірі загальнонаціонального телемарафону поділився мер Мелітополя Іван Федоров. В ефірі марафону Федорова попросили прокоментувати заяву голови Миколаївської ОВ Віталія Кіма про те, що російські командири почали перебиратися з Херсона до Мелітополя. Мовляв, таке рішення російське командування почало приймати після того, як ЗСУ кілька тижнів поспіль почали прицільно бути логістичними шляхами і тепер підрозділи рашистів на лівому березі залишилися без командирів. Мер Мелітополя підтвердив інформацію про те, що справді сказане Кімом є правда, бо у Мелітополі справді почали фіксувати приїзд із Херсона російських офіцерів.   

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини