Головна Новини Суспільство Війна з Росією Командири російських окупантів тікають із Херсона до Мелітополя: названо причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Командири російських окупантів тікають із Херсона до Мелітополя: названо причину

Міські сили опору будуть раді їх зустріти

14 серпня 2022, 16:23 comments1692
Поділіться публікацією:

Після того, як ЗСУ прицільно вдарили по всіх мостах у Херсонській області командири окупантів почали тікати до Мелітополя. Партизанський рух Мелітополя вже готовий зустрічати росіян. Як повідомляє портал "Коментарі", такою інформацією в ефірі загальнонаціонального телемарафону поділився мер Мелітополя Іван Федоров.

Командири російських окупантів тікають із Херсона до Мелітополя: названо причину

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

В ефірі марафону Федорова попросили прокоментувати заяву голови Миколаївської ОВ Віталія Кіма про те, що російські командири почали перебиратися з Херсона до Мелітополя. Мовляв, таке рішення російське командування почало приймати після того, як ЗСУ кілька тижнів поспіль почали прицільно бути логістичними шляхами і тепер підрозділи рашистів на лівому березі залишилися без командирів. Мер Мелітополя підтвердив інформацію про те, що справді сказане Кімом є правда, бо у Мелітополі справді почали фіксувати приїзд із Херсона російських офіцерів.                                             

Федоров пояснив, чому росіяни вирішують із Херсона перебиратися саме до Мелітополя. За його словами, Мелітополь — найближча точка до Криму та з міста зручно вести командування. Наразі український опір зайнятий тим, що встановлює, хто саме з окупантів перебрався до Мелітополя, аби українські спецслужби отримали точні імена, прізвища, звання.

Читайте також на порталі "Коментарі" — вимальовується небезпечна ситуація: експерт розповів, звідки Кремль почав перекидати війська в Україну.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому РФ не ризикне влаштувати ядерну катастрофу в Україні – як уже реагує Захід.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини