Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські хакери зламали мобільного оператора Ірану
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські хакери зламали мобільного оператора Ірану

Хакери з HackYourMom отримали базу даних найбільшого оператора мобільного зв'язку Ірану - IranCell.

31 січня 2023, 18:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українська група HackYourMom злила дані іранського оператора мобільного зв'язку IranCell. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook українського експерта у сфері інформаційної безпеки Микити Книша.

Українські хакери зламали мобільного оператора Ірану

Українські хакери хакнули іранського оператора зв'язку. Фото з відкритих джерел

Засновник групи HackYourMom Микита Книш підтвердив, що хакери зламали та злили інформацію про найбільшого оператора Ірану, компанію IranCell. Книш запевнив, що окрім бази IranCell вдалось зламати майже весь технологічний сектор країни. Проте, лідер HackYourMom зазначив, що деталі про злом інших іранських компаній повідомлятись не будуть.

Український експерт у сфері інформаційної безпеки Микита Книш зазначає, що дані збираються також для знищення військових цілей на території союзника Російської Федерації, адже Іран постачає зброю для армії Путіна.

"Не ми це почали, не треба було давати зброю для знищення українців. Іранські військові об’єкти та об’єкти критичної інфраструктури — легітимна ціль для українських хакерів через поставки зброї що знищує українців", — зазначив Микита Книш у дописі у Facebook.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна закликає створити нову кіберструктуру для захисту від російських хакерських атак. Нова організація вже отримала попередню назву — "Кібер Організація Об’єднаних Націй"

Також "Коментарі" писали, що українські хакери зламали російські кабельні телеканали. Від дій українських кіберзлочинців "постраждав" російський телеканал "Брянская Губерния", де постійні глядачі пропаганди РФ змушені були слухати Олексія Арестовича, який розповів про безперспективне майбутнє для росіян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини