Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські десантники розгромили російську колону "КамАЗів" з боєприпасами та ПММ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські десантники розгромили російську колону "КамАЗів" з боєприпасами та ПММ (ВІДЕО)

ВСУ дають гідну відсіч противнику

24 червня 2022, 17:11 comments2550
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські десантники продовжують знищувати ворожу живу силу та техніку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українські десантники розгромили російську колону "КамАЗів" з боєприпасами та ПММ (ВІДЕО)

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Артилеристи ДШВ ЗС України знищили колону з боєприпасами та ПММ російських окупантів.

"На відео зафіксовано, як воїни артилерійського підрозділу Десантно-штурмових військ ЗС України знищили ворожу колону Камазов "під зав'язку упаковану" боєприпасами та паливно-мастильними матеріалами", — Командування ДШВ ЗСУ.

Повідомляється, що маючи точні координати, артилерія десантників філігранно завдала вогневої поразки та спалила вщент тилову техніку російських окупантів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що чи ведуться білоруси: у розвідці озвучили план, як ФСБ втягуватиме Білорусь у війну. У ГУР мають точні дані, що для цього до міста Мозиря під виглядом цивільного населення вже прибули диверсійні групи. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, щоб удушливе України в ЄС: Зеленський відреагував на отриманий країною статус кандидата. Зеленський подякував президенту Євроради Шарлю Мішелю, президенту Єврокомісії Урсулу фон дер Ляєну та лідерам держав Євросоюзу за підтримку. Докладно про це читайте на нашому веб-сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що ІT-бренд NIX представив Україну на бізнес-форумі у Нідерландах. Для представників бізнесу та громадського сектору Нідерландів це гучна подія. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що чотири місяці війни: у Миколаєві зоопарк прийняв на утримання від городян понад 400 тварин. У Миколаєві збільшилась колекція тварин у зоопарку. Читайте про це докладно у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини