Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські бійці знищили російського "Термінатора"
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські бійці знищили російського "Термінатора"

ЗСУ вдало провели атаку по російській військовій техніці та знищили рідкісний екземпляр.

27 грудня 2023, 15:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українські сили на Авдіївському напрямку провели вдалу атаку дронів та знищили рідкісну російську бойову машину підтримки танків "Термінатор".

Українські бійці знищили російського "Термінатора"

БМПТ "Терминатор". Фото з відкритих джерел

Український активіст та волонтер Сергій Стерненко опублікував відео на якому показав кадри атаки безпілотника по російській військові техніці.

"Знищено БМПТ "Тєрмінатор"! На Авдіївському напрямку воїни 110 бригади спільно із дружніми підрозділами та у тому числі вашими дронами забили до смерті рідкісну російську бронемашину", — пише Стерненко та додає що "допомога війську — найкраща інвестиція".

БМПТ "Термінатор" — класифікується як бойова машина підтримки танків або ж ракетний танк, який застосовується у танкових формуваннях для ураження протитанкових засобів противника. Військова техніка вважається сучасною, адже почала експлуатуватись російською армією з 2011 року, а у 2018 році було прийнято перші 10 одиниць на озброєння РФ.

Бойова маса БМПТ "Термінатор" становить близько 50 тонн та здатна перевозити п'ятьох солдатів. Орієнтована вартість одного російського "термінатора" становить 1,5-2 млн доларів.

Це вже не перше знищення російського "Термінатора". У лютому 2023 року ЗСУ вдарили по російські БМПТ під Кремінною.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що генерал США відреагував на знищення російського корабля "Новочеркаськ". Американський військовий закликав надати Україні більше зброї, яка б допомогла звільнити Крим від російських військ.

Також "Коментарі" писали, що українські бійці знищили ракетою російський танк. На відео потрапив момент удару.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини