Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генерал США відреагував на знищення "Новочеркаська": закликав надати Україні більше зброї
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал США відреагував на знищення "Новочеркаська": закликав надати Україні більше зброї

Бен Годжес вважає, що з більшою кількістю західної зброї Україна могла б успішніше боротись проти Росії.

26 грудня 2023, 13:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Екскомандувач армією США в Європі генерал Бен Годжес прокоментував вдалу роботу українських сил, які знищили російський корабель "Новочеркаськ" у Феодосії. За словами американського генерала Україна могла б реалізувати ще більше вдалих операцій, якби мала більше західної зброї.

Генерал США відреагував на знищення "Новочеркаська": закликав надати Україні більше зброї

Генерал США Бен Годжес. Фото з відкритих джерел

Генерал США Бен Годжес у соціальній мережі X заявив, що з більшою кількістю далекобійних ракет Україна мала б значну перевагу над російським флотом, могла б знищувати більше стратегічних цілей та краще захищати цивільних осіб.

"Уявіть, якби в Україні була ще сотня ATACMS, TAURUS, Storm Shadow чи SCALP? Крим був би неспроможною базою для Росії... ні військово-морського флоту, ні військово-повітряних сил, ні запусків безпілотників проти невинних мирних жителів, ні логістичного центру для підтримки російської оборони на півдні України... ні Керченського мосту", — пише Бен Годжес.

Нагадаємо, що у Повітряних силах повідомили про знищення російського корабля "Новочеркаськ" у Криму. Згодом у мережі з'явились фотографії та відео вибухів під час атаки, а також наслідки ударів, які підтверджують потужність українських дій. За словами речника ПС Юрія Ігната після таких вибухів цілісність російського корабля малоймовірна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли, що президент України Володимир Зеленський відреагував на знищення російського корабля "Новочеркаськ" та заявив про відсутність спокійного місця для окупантів під час війни в Україні.

Також "Коментарі" писали, що генерал Бен Годжес назвав винних у невдалому контрнаступі України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини