Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські бійці оприлюднили термінове звернення до російських військових (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські бійці оприлюднили термінове звернення до російських військових (ВІДЕО)

У ЗСУ закликали росіян відмовитися від виконання злочинних наказів путінського режиму

24 жовтня 2022, 11:18 comments3846
Поділіться публікацією:

Українські захисники опублікували термінове звернення до російських військових, яких "кидають на забій" на війну до України. Про це повідомляє видання "Коментарі" з посиланням на Збройні сили України у Facebook.

Українські бійці оприлюднили термінове звернення до російських військових (ВІДЕО)

ЗСУ. Фото: Getty Images

У своєму зверненні українські бійці наголошують, що сьогодні російські військові перетворилися на окупантів, бо перебувають на території чужої країни та беруть участь у військових злочинах російського злочинного режиму. Щодня росіян кидають на забій, бо для путінського режиму росіяни в армії – це лише витратний матеріал. Втрати ніхто не рахує.

Російським солдатам пропонують поставити собі питання, за що вони воюють.

"За страх ваших вождів втратити владу? За їхній спосіб життя, створений на грошах, вкрадених у вас і ваших сімей? За їхню тупість і некомпетентність?" — перераховують ЗСУ.

У зверненні зазначають, що Україна ніколи не загрожувала Росії.

"Сьогодні ви воюєте не з НАТО, хоч би скільки про це говорили кремлівські пропагандисти. Ви воюєте проти України, проти українського народу, а Збройні сили України захищають свій народ, свою країну від вашої агресії. Ми готові захищати свої будинки, сім'ї до останнього. Подумайте і ви про свої сім'ї", — закликають до ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні триває, а отже, настає новий непростий тиждень. Який прогноз на наступний тиждень – чого, мабуть, очікувати Україні у фронтовому, економічному, зовнішньополітичному сенсі? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни розповіли, навіщо Шойгу дзвонив до міністрів оборони західних держав.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини