Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українська фармкомпанія постачала ліки для російської армії
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська фармкомпанія постачала ліки для російської армії

Вже після широкомасштабного вторгнення в Україну фармацевти постачали через посередників знеболювальні російській армії

7 липня 2023, 16:56 comments1729
Поділіться публікацією:

Служба безпеки викрила одне із фармацевтичних підприємств у Житомирській області на співпраці з рашистами. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на пресслужбу СБУ.

Українська фармкомпанія постачала ліки для російської армії

СБУ виявила співробітництво фармкомпанії з окупантами

Після повномасштабного вторгнення зловмисники налагодили приховану схему постачання українських лікарських засобів до військових шпиталів РФ. Серед основних товарів нелегального експорту були знеболювальні засоби, які ворог використовував на тимчасово окупованій території України для лікування поранених загарбників.

Щоб обходити запроваждені проти РФ санкції, керівництво підприємства розробив механізм обходу введених обмежень. Для цього організатор оборудки разом зі своїми російськими спільниками задіяв низку підконтрольних комерційних структур на Близькому Сході та в ЄС.

Спочатку ділки направляли українські медикаменти на адреси цих зарубіжних фірм, а потім змінювали товарно-транспортні накладні і переправляли продукцію фактичним замовникам з РФ.

Наразі відомо про постачання, як мінімум, 300 кг медзасобів.

Зараз директору українського підприємства повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 111-2 Кримінального кодексу України (пособництво державі-агресору). Йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Тим часом, ООН оголосила, скільки мирних громадян загинуло в Україні. Ці дані не є остаточними і реальна кількість жертв може бути більшою.

Росіяни розробили план евакуації з Маріуполя. Окупанти розглядають один із подальших сценаріїв — втечу з Маріуполя. 

А Столтенберг розкрив деталі рішення НАТО щодо України. На саміті Альянсу в Литві лідери країн приймуть пакет по Україні, який міститиме три основні елементи. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ЭДВАРД

9 липня 2023, 03:00

Я пенсіонер і отримую 2520 грв. і коли йду в аптеку не те що за ліками, які піднялися у ціні майже від 3 до 10 разів а просто за цитрамоном чи корвалолом, то просто жити точно не має бажання. Всі невиликі заощадження. майже всі відправлені на ЗСУ як помічь нашім героям!.... Ви колись пили на сніданок та вечерю кипп'ячену воду з сухарями? Попийте... дуже надихає на патріотизм. Гуманітарки вже зовсім немає а те що роздають як допомогу раз у три місяця то краще б собі на цвинтарь сберегли... все розкрадається.... а аптека просто вбиває нас. Ці покитьки з фармакомпаніїї замість передачі ліків нашім героям-захисникам, рятують одичалих вбивць з московії! Зеленський має зняти мораторій на смерту кару і оттаких істот розстрілювати за військовим часом БЕЗ СУДУ ТА СЛІДСТВА!

БАНДЕРІВЕЦЬ

7 липня 2023, 20:14

І після цього всього Ви пропонуєте здавати кров??? Я інвалід ІІ групи отримую соцдопомогу 2100,00грн/міс, а 3,14дорасів полонених вбивць наших дітей отримують на 10000,00грн/міс...


Новини