Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни розробили план евакуації з Маріуполя: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни розробили план евакуації з Маріуполя: деталі

Окупанти розглядають один із подальших сценаріїв - втечу з Маріуполя

7 липня 2023, 16:02 comments2676
Поділіться публікацією:

Російські окупанти, розуміючи до чого може призвести контрнаступ ЗСУ, вже розробили план евакуації колабораціоністів із окупованого Маріуполя на Донеччині. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляє Центр національного спротиву.

Росіяни розробили план евакуації з Маріуполя: деталі

Маріуполь. Фото: з відкритих джерел

"Як стало відомо нашому підпіллю, окупаційна "адміністрація" Маріуполя розробила план "евакуації" із міста", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ці плани передбачають вивезення до РФ колаборантів, документації та найбільш цінного майна.

Також рух опору фіксує, що у порту окупованого Маріуполя прискорюються вантажні операції, зокрема щодо вивезення зерна.

"Центр національного спротиву зазначає, що навіть у разі втечі зрадникам України не вдасться уникнути відповідальності. Кожному з них доведеться відповідати за свої вчинки", — йдеться у звіті.

Варто зазначити, що Маріуполь був захоплений окупантами в перші місяці вторгнення. Протягом тривалого часу місто-герой не здавалося, українські захисники давали відсіч окупантам, але росіяни почали активно застосовувати авіацію, завдаючи ударів по всьому місту. З того часу Москва перетворила місто на хаб військової техніки та боєприпасів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські наступальні дії тривають уже понад місяць. Зіткнувшись із масою перешкод, неспішно, але неухильно ЗСУ просуваються вперед. Що можна сказати про ситуацію на полях битв (військових і не лише), про дипломатичну та інформаційну складову нашого контрнаступу на даний момент? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини