Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українська авіація завдала серію потужних ударів по супротивнику: що знищено - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська авіація завдала серію потужних ударів по супротивнику: що знищено - подробиці

Минулої доби штурмовики Су-25 і бомбардувальники Су-24м здійснили до двадцяти групових бойових вильотів

28 червня 2022, 11:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Авіація Збройних сил України продовжує завдавати ударів по позиціях окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Повітряних сил ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Українська авіація завдала серію потужних ударів по супротивнику: що знищено - подробиці

Авіація ЗСУ. Фото Командування ПС ЗСУ

Як стало відомо, минулої доби, 27 червня, ударна авіація Повітряних Сил завдала потужних авіаударів за позиціями окупантів.

"Фактично в усіх напрямках ведення бойових дій українські штурмовики Су-25 та бомбардувальники Су-24м здійснили до двадцяти групових бойових вильотів.", — Командування ЗС ЗСУ.

Повідомляється, що внаслідок авіаційних ударів вражено склад боєприпасів, позиції двох ротних тактичних груп російських окупантів, знищено кілька десятків бойової броньованої техніки та живу силу ворога.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що День Конституції та війна в Україні: які зміни до Основного Закону слід внести. Експерти розповіли, що треба змінити у Конституції України. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що в Міноборони Росії "анонсували" нові удари по Україні: де чекати на вибухи. Фактично в Міноборони Росії попередили про удари по Криворізькій ТЕС. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що ЗСУ знищили військову частину противника у тимчасово окупованому Перевальську: подробиці (ВІДЕО). У розташуванні особового складу противника пролунали вибухи. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, як відреагує світ Радбез ООН на удар по Кременчуку: які наслідки за обстріл чекають РФ. Ряд світових лідерів після ракетного удару РФ по Кременчуку зробили заяви, в яких засудили дії Москви — тепер настав час переходити від слів до дій. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини