Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українська армія взяла під контроль територію поблизу Криму, – Генштаб
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська армія взяла під контроль територію поблизу Криму, – Генштаб

Військовослужбовці Збройних Сил України роблять все можливе, щоб вражати супротивника на максимальній дальності досягнення нашої зброї.

17 листопада 2022, 17:07 comments1533
Поділіться публікацією:

Українські захисники вийшли до узбережжя Дніпра, що дозволяє встановити контроль над зоною, близькою до тимчасово окупованого півострова Крим. Про це сьогодні на брифінгу заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов.

Українська армія взяла під контроль територію поблизу Криму, – Генштаб

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

"Наші військовослужбовці справді вийшли на узбережжя річки Дніпро, що нам дозволяє контролювати територію, наближену до тимчасово окупованого півострова Крим. Воїни-артилеристи та взагалі військовослужбовці Збройних Сил України роблять все можливе, щоб вражати супротивника на максимальній дальності досягнення нашої зброї", — .

Читайте також на порталі "Коментарі" — голова Об'єднаного комітету начальників штабів Сполучених Штатів генерал Марк Міллі вважає, що звільнити Крим за допомогою військових методів – малоймовірно. Про що говорить подібна заява? Чи згодні з ним? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.                                                                                                                                   

Також видання "Коментарі" повідомляло — падіння ракети в Польщі, що відбулося 15 листопада, продовжує залишатися топ-темою. Спочатку передбачалося, що це – одна з російських ракет, випущених Україною під час масованої атаки. Однак президент США Джо Байден заявив партнерам G7 і НАТО, що це могла бути ракета від української системи ППО. Між країнами НАТО вже пройшли термінові консультації щодо інциденту. Про що говорить реакція сторін зараз? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини