Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українець розтрощив російську кевларову каску голими руками (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українець розтрощив російську кевларову каску голими руками (Відео)

Російська каска в руках українських солдатів не пройшла краш-тест і викликала бурю сміху та коментарі

29 серпня 2022, 21:44 comments2107
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Порівнюючи військове спорядження росіян та українців, простежується чітка закономірність. Вітчизняні товари набагато кращої якості, вони захищають від ударів, а також куль.

Українець розтрощив російську кевларову каску голими руками (Відео)

Українець розтрощив російську кевларову каску голими руками. Фото з відкритих джерел

А ось якість російських бронежилетів та касок зазвичай низька. Так на оприлюдненому відео у мережі Twitter український воїн усього кількома ударами руки трощить шолом російського виробництва.

На відео чітко видно, як українець завдає кількох ударів правою рукою по кевларовій касці 6Б47. Після чого шолом вигинається всередину. На цьому український воїн не зупинився і завдав ще серію ударів власною головою по касці. Так захисний головний убір знову деформувався, що викликало сміх в українських захисників.

Оригінальний пост з відео вже зібрав більше ніж 750 тис. переглядів у мережі. Ним діляться не тільки українці, а й громадяни інших країн, які здивовані "міцністю" касок російського виробництва.

Ось їхні коментарі:

  • "Російські шоломи — цілковите лайно, або українські черепи тверді як біс!" — пише Uncle Scrooge McDuck з Португалії;
  • "Кевлар?… більше корупції та більше хабарників, які купують десь новий будинок", — коментує Antonio зі Сполученого Королівства;
  • "Як ці хлопці можуть програти?" — ставить риторичне питання Richard Beene з США.

Раніше, портал "Коментарі" писав російську техніку в якій знайшли американські деталі, які потрапили в РФ попри санкції.

Також "Коментарі"  писали, що росіяни не тільки через корупцію крадуть у себе, а ще й вчиняють злочині дії стосовно української культури. Так громадяни РФ переспівують українські популярні пісні російською мовою. Серед найпопулярніших гуртів виявились Скрябін, Океан Ельзи, Kazka,  Go_A та навіть українська культова виконавиця Софія Ротару.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини