Головна Новини Суспільство Війна з Росією Захоплена військова техніка окупантів обладнана американськими мікрочіпами - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Захоплена військова техніка окупантів обладнана американськими мікрочіпами - ЗМІ

Мікросхеми іноземного виробництва знайшли у російських комплексах ППО “Панцир” та інших

28 травня 2022, 16:51 comments2259
Поділіться публікацією:

Воєнна розвідка України здобула докази застосування в озброєнні та військовій техніці країни-окупанта мікроелектроніку, вироблену в США. Про це у виданні "The War Zone" пише американський журналіст Говард Альтман.

Захоплена військова техніка окупантів обладнана американськими мікрочіпами - ЗМІ

У захопленій техніці знайшли американські ціпи (фото з відкритих джерел)

Мікросхеми іноземного виробництва були виявлені співробітниками ГУР МО України в російських комплексах ППО “Панцир”, ударних вертольотах Ка-52 “Алігатор” та крилатих ракетах Х-101.

Іноземні електронні компоненти у захопленій ворожій техніці, ще раз доводять “ефективність” російського “імпортозаміщення” та підкреслюють повну залежність країни-агресора від західних технологій.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що США планує передати Україні важливе озброєння.Адміністрація Байдена схвалила відправку в Україну реактивних систем залпового вогню великої дальності. Про це повідомляє американська газета The New York Times, посилаючись на інформацію одного із чиновників. Так, за словами джерела, передане Україні озброєння включатиме мобільні ракетні установки, які можуть робити постріли набагато далі, ніж пускові установки, що зараз використовує Україна. Постачання такого озброєння може значно допомогти українським військовим у захисті території на Донбасі. The New York Times зазначає, що офіційні особи не надали подробиць про те, які саме типи ракет будуть надані Штатами, але Пентагон найчастіше використовує M31 GMLRS (Gueded Multiple Launch Rocket System). Це високоточна зброя із супутниковим наведенням, яка несе приблизно таку ж кількість вибухівки, як і 500-фунтова авіабомба. Максимальна ефективна дальність стрілянини ракетами M31 становить 70 км.
 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини