Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українець підірвав себе, щоб вбити росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Українець підірвав себе, щоб вбити росіян

Подія сталась в окупованому місті Токмак, Запорізької області.

3 вересня 2022, 21:17 comments1319
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

38-річний українець, який корегував удари ЗСУ був викритий російськими окупантами. Коли по нього прийшли російські військові, чоловік підірвався. Про це повідомляє кореспондент українського видання "24 канал".

Українець підірвав себе, щоб вбити росіян

Українець Максим Махримов підірвав себе, щоб вбити росіян. Фото из открытых источников

Українське місто Токмак окуповане армією РФ, але місцеві мешканці постійно ведуть супротив. Токмачани руйнують вивіски та дошки оголошень з російською пропагандою. Подібні випадки відбуваються і в інших окупованих містах, зокрема в Бердянську та Причорноморську. Українські патріоти беруть болгарки та звалюють білборди, саме тому, вони розкидані по дорозі.

Одним із українських патріотів був 38-річний Максим Махримов, який був корегувальником Збройних сил України. За словами журналіста каналу, коли до нього прийшли російські окупанти, Максим використав гранату.

Коли його прийшли арештовувати росгвардійці, то він підірвав себе гранатою разом з ними зі словами "Слава Україні!", – розповідає журналіст.

Раніше, портал "Коментарі" писав про аналіз Британського військового дослідника, який стверджує, що Україна під час контрнаступу може оточити 20 тис. російських солдатів. Такий крок від ЗСУ знизить моральний дух росіян. Окрім цього контрнаступ може пройти ще вдаліше, адже за сприятливих умов російська влада скаже відступати своїм військовим з території правого берега річки Дніпро.

Також, "Коментарі" публікували відео знищення російських окупантів в окопах на околицях Донецька, біля села Піски. На відео видно влучання снаряда одразу по кількох військовим та їх ліквідацію Збройними силами України.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микита

3 вересня 2022, 23:43

Слава Героям!

Юрій

3 вересня 2022, 22:26

Герої не Вмирають . Слава Герою.


Новини