Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські військові знищили росіян в окопах біля Донецька (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові знищили росіян в окопах біля Донецька (ВІДЕО)

З’явилось відео, як ЗСУ ліквідують російських військових

1 вересня 2022, 00:32 comments1597
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Україна перейшла у контрнаступ та атакує окупаційні війська по всіх позиціях. Нове відео зі знищенням ворожих сил було опубліковано у соціальній мережі Twitter британськими журналістами з порталу The Osint Bunker.

Українські військові знищили росіян в окопах біля Донецька (ВІДЕО)

Українські військові знищили росіян. Фото з відкритих джерел

Цей портал спеціалізується на поширені інформації про військову оборону та безпеку у всьому світі. На представленому відео видно як близько 30 російських військових один за одним пересуваються по окопу. В один момент в їх укриття влучає снаряд і ліквідовує кілька російських військових.

Знищення росіян відбувається під музичний супровід німецького гурту Rammstein, які неодноразово підтримували Україну на своїх концертах.

Також були опубліковані точні координати де відбулась вдала атака українських військових. Місце, яке показано на відео знаходиться на околицях Донецька, недалеко від аеропорту біля села Піски.

Українські військові знищили росіян в окопах біля Донецька (ВІДЕО) - фото 2

Раніше, портал "Коментарі" писав, що речник офісу Президента Михайло Подоляк заявляв, що українська армія буде атакувати по всій лінії фронту. Як можна бачити з відео вище, так і відбувається. Окрім потужного контрнаступу в південному напрямку України, також ЗСУ атакує та знищує ворожі сили і на сході України. За заявами спікера офісу Президента така тактика змусить росіян нервуватись, перерозподіляти війська, втрачати моральний дух і врешті решт програти та відступити з окупованих територій.

Також "Коментарі" писали посилаючись на речника оперативного напрямку "Південь" про втрати російських військ під час першого дня українського контрнаступу. Тоді ЗСУ знищила близько трьох десятків різноманітної техніки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

777

1 вересня 2022, 00:22

Заходи и yвидишь моpе достyпныx дeвoк непoдaлёкy, все они xотят сeкcа без дeнег и oтношений. Все aнонимнo и бeсплатнo, смотpи сам ----- https://ja.cat/pisy


Новини