Головна Новини Суспільство Війна з Росією Подоляк анонсував, що спека для росіян буде по всій ліній фронту
commentss НОВИНИ Всі новини

Подоляк анонсував, що спека для росіян буде по всій ліній фронту

Уже кілька днів триває контрнаступ українських військ для звільнення країни від окупантів.

31 серпня 2022, 23:09
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Контрнаступ відрізняється від звичайних бойових дій, також він відрізняється від класичного варіанту, адже українська армія використовує сучасне озброєння. Про це розповів радник голови офісу Президента Михайло Подоляк під час телевізійного марафону "Єдині новини".

Подоляк анонсував, що спека для росіян буде по всій ліній фронту

Подоляк анонсував спеку для росіян по всій ліній фронту. Фото з відкритих джерел

Радник Президента заявляє, що РФ веде застарілий радянський варіант війни. Російська армія збирається у великі угрупування до кількох тисяч осіб і сунуть в одному напрямку окуповуючи 500 метрів нової території. І головне, для російського керівництва не важливо яка кількість їхніх солдатів загине. А от Україна, за словами Михайла Подоляка має зовсім інші пріоритети в тактиці.  

Потім політичний діяч зазначив, що зараз на південному напрямку суттєво зросла кількість обстрілів російських позицій, командних центрів, складів та місць дислокації військ. Але це тільки початок і гаряче для росіян буде на всій лінії фронту.

Тому не лише на півдні, а й на інших ділянках фронту починається "спека", – пообіцяв Михайло Подоляк.

Потім радник Президента поділився тим як працюватиме ця тактика. Сенс її в тому, щоб нанести безліч порізів російським військам і змусити їх пересувати свої війська по всій лінії фронту, так, щоби вони не могли зрозуміти де і коли буде нанесений наступний удар українських військ.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про втрати росіян у перший день контрнаступу українських військ у південному напрямку. Російська армія втратила 30 одиниць техніки та близько 100 військових. Також ЗСУ поцілили у два склади збереження боєприпасів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

777

1 вересня 2022, 00:23

Заходи и yвидишь моpе достyпныx дeвoк непoдaлёкy, все они xотят сeкcа без дeнег и oтношений. Все aнонимнo и бeсплатнo, смотpи сам ----- https://ja.cat/pisy


Новини