Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українців закликали бути уважними – сьогодні росіяни знову можуть вдарити ракетами
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців закликали бути уважними – сьогодні росіяни знову можуть вдарити ракетами

Юрій Ігнат повідомив, що росіяни можуть сьогодні знову завдати ракетного удару по Україні

6 грудня 2022, 09:00
Поділіться публікацією:

Російські війська можуть знову завдати масованого ракетного удару територією України сьогодні, 6 грудня. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на заяву представника командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Українців закликали бути уважними – сьогодні росіяни знову можуть вдарити ракетами

Юрій Ігнат. Фото: mil.in.ua

"Можуть повторити сьогодні. По-перше, свято. По-друге, бачимо такі тенденції, що 10-11 жовтня, 17-18 жовтня завдавали ударів один день, на другий завдавали ударів дещо менше, але все-таки завдавали", — заявив Юрій Ігнат.

Враховуючи це, українцям не слід ігнорувати сигнали повітряної тривоги та вирушати в укриття за потреби.

Варто нагадати, вчора російські окупанти завдали восьмого масованого удару по Україні, внаслідок чого загинули четверо людей, було пошкоджено енергетичну інфраструктуру. Загалом окупанти випустили понад 70 ракет, близько 60 було збито українськими силами ППО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Росії сьогодні знову бавовна: безпілотник атакував аеродром у Курську. При цьому ще вчора у російській Рязані вибухнув бензовоз на аеродромі. А на аеродромі в Саратовській області ("Енгельс-2", де дислокується частина стратегічної авіації країни агресора) безпілотник атакував бомбардувальники. Про що говорять ці НП на російських аеродромах? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – згідно із закритими опитуваннями, підтримка війни проти України з боку росіян зменшується. Чи можна очікувати бунтів усередині країни-агресора в найближчому майбутньому? Чи є ймовірність, що путінський режим – зметуть? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини