Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українців в окупації попереджають про небезпеку: що готує РФ на Різдво
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців в окупації попереджають про небезпеку: що готує РФ на Різдво

Росія готує теракти на окупованих територіях

6 січня 2023, 12:27 comments1601
Поділіться публікацією:

Російські загарбники можуть готувати терористичні акти у храмах на окупованих територіях під час святкування Різдва. Як передає видання "Коментарі", про це у себе в телеграмі повідомила міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

Українців в окупації попереджають про небезпеку: що готує РФ на Різдво

Різдво. Фото: із відкритих джерел

"Є інформація, що на православне Різдво росіяни готують теракти в храмах на тимчасово окупованих територіях. Закликаю громадян бути обережними і по можливості утриматися від відвідування місць з великим скупченням людей. Бережіть себе та своїх близьких. Чекайте на ВСУ", — написала Ірина Верещук.

Варто зазначити, що російські пропагандисти вже гнівно відреагували на відмову України погодитись на пропозицію Путіна та також припинити вогонь. Пропагандистка Маргарита Сімоньян закликала російських військових убивати таких небрати, якими стали українці.

Варто нагадати, що російський диктатор Володимир Путін доручив своєму міністру оборони Шойгу ввести з 12:00 6 січня до 24:00 7 січня режим припинення вогню по всій лінії бойового зіткнення в Україні. Також російська сторона закликала Україну оголосити режим припинення вогню "і надати можливість громадянам відвідати різдвяні служби". Про що говорить такий перебіг Кремля? Що слід розуміти Україні та Заходу? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів. Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни назвали справжні цілі Володимира Путіна в оголошенні різдвяного перемир'я.

Також видання "Коментарі" повідомляло – перемир'я від Путіна: у МВС розповіли, де варто чекати провокацій на Різдво.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини