Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українців просять ввечері обмежити споживання електроенергії
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців просять ввечері обмежити споживання електроенергії

Українців просять обмежити споживання електроенергії сьогодні з 17:00 до 22:00

10 жовтня 2022, 16:11
Поділіться публікацією:

10 жовтня, у вечірню пору з 17:00 до 22:00 українців просять обмежити споживання електроенергії. Такий крок допоможе пройти через критичне обмеження на українську електромережу. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на заяву заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка.

Українців просять ввечері обмежити споживання електроенергії

Українців просять обмежити споживання електроенергії 10 жовтня (фото з відкритих джерел)

Посадовець повідомив, що такий крок вимушений та важливий для того, аби пройти критичні навантаження українських електромереж.

"Внаслідок сьогоднішнього обстрілу рашистів, переконливо просимо всіх, за можливості, сьогодні з 17:00 до 22:00 обмежити споживання електроенергії", — повідомив Тимошенко.

Народний депутат із парламентської фракції "Слуга народу" Андрій Герус повідомив, що найбільше електрики споживають бойлер, електрообігрівач, електроплита, мікрохвильовка, пралка, електрична духова шафа, кавоварка, електрочайник, посудомийна машина, праска, кондиціонер, пилосос, зарядні пристрої, телевізор, комп'ютер.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українців просять економити електрику. Цей опалювальний сезон буде самим складним в українській історії. Саме тому українцям треба почати економити електроенергію та перенести її активне споживання на ніч. З таким зверненням до громадян виступив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. Через те, що Запорізька АЕС опинилася під контролем росіян, українська енергосистема буде працювати з максимальним навантаженням. Відтак економія електроенергії дозволить зберегти енергетичну стійкість країни.

 Також "Коментарі" писали про те, що українці можуть взимку сидіти по 6-8 годин без світла. Через енергетичну кризу та повномасштабне вторгнення РФ в Україні можуть задіяти під час опалювального сезону віялові відключення електроенергії. Таку заяву під час  інтерв'ю УНІАН зробив колишній начальник пресцентру  НАК "Нафтогаз України" Юрій Корольчук.
 
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини