Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українців просять економити електрику: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців просять економити електрику: яка причина

Опалювальний сезон буде найскладнішим в історії України

5 жовтня 2022, 00:22 comments1514
Поділіться публікацією:

Цей опалювальний сезон буде самим складним в українській історії. Саме тому українцям треба почати економити електроенергію та перенести її активне споживання на ніч. З таким зверненням до громадян виступив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у Telegram.

Українців просять економити електрику: яка причина

Денис Шмигаль (фото з відкритих джерел)

 Через те, що Запорізька АЕС опинилася під контролем росіян, українська енергосистема буде працювати з максимальним навантаженням. Відтак економія електроенергії дозволить зберегти енергетичну стійкість країни.

"Дуже важливо також, по можливості, своєчасно оплачувати отримані комунальні послуги. Максимально усунути побутове та промислове споживання електроенергії на нічні години. ", — пояснив Шмигаль.

Окрім цього він нагадав, що економія електроенергії допоможе пережити зимовий період "з невеликими втратами".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Шмигаль та Штайнмаєр, обговорили поставки німецької зброї. Під час візиту до Берліна прем’єр-міністр України Денис Шмигаль обговорив із президентом ФРН Франком-Вальтером Штайнмаєром поставки зброї в Україну. Під час зустрічі в Берліні з німецьким президентом Франком-Вальтером Штайнмаєром політики обговорили військову ситуацію, посилення санкцій і необхідність надання зброї Україні.  Шмигаль  анонсував передачу Україні німецької системи ППО та висловив сподівання, що Берлін допоможе Києву розбудувати мережу протиповітряної оборони. Український прем’єр висловив вдячність Німеччині за фінансову, військову, гуманітарну та політичну підтримку. Також він заявив про потребу України у важкому озброєнні від союзників. Під час зустрічі Штайнмаєр та Шмигаль також обговорили план відновлення України. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини