Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українців попереджають про можливий масований ракетний удар сьогодні: названо час
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців попереджають про можливий масований ракетний удар сьогодні: названо час

Росія підняла стратегічну авіацію, Україною пішла повітряна тривога

14 січня 2023, 11:02 comments1583
Поділіться публікацією:

У море вийшли російські носії "Калібрів". Також у небо піднялися ворожі бомбардувальники. Зафіксовано виліт 7х Ту-95 з Оленегорська Мурманської області, рф. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляли голова Запорізької ОВ Олександр Старух. Можливий масований ракетний удар по Україні. Чекаємо на масштабні тривоги з 12:00.

Українців попереджають про можливий масований ракетний удар сьогодні: названо час

Ракети. Фото: з відкритих джерел

При цьому на частині території України зранку вже лунав сигнал про повітряну тривогу. У низці регіонів було зафіксовано "прильоти". Як і раніше, головною метою російських терористів лишається столиця. У Києві прогриміли вибухи, влада повідомляє про атаку на об'єкти інфраструктури в столиці.

У КДВА повідомили, що є влучення в об'єкт інфраструктури. Внаслідок ранкової атаки на Київ пошкоджено 18 приватних будинків. Понівечені дахи та вікна. Екстрені служби працюють дома. Попередньо, без постраждалих.

За даними мера Києва Віталія Кличка, вибухи сталися у Дніпровському районі, а у Голосіївському районі на нежитлову територію впали уламки ракети. Постраждалих немає.                                                                             

За даними заступника голови ОП Кирила Тимошенко, росіяни обстріляли на Київщині село Копилів, є влучення в житлову забудову, у будинках місцевих жителів вибиті вікна. Невідомо про постраждалих.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні : ключові складові поразки Росії цього року — чи є перспективи.

Також видання "Коментарі" повідомляло – п'ять країн готові передати Україні танки "Leopard 2" , але не можуть цього зробити: у чому причина.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини