Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українців попередили про активізацію окупантами ракетних ударів
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців попередили про активізацію окупантами ракетних ударів

Військові просять не нехтувати правилами безпеки під час повітряної тривоги та нагадують про дотримання правила двох стін

12 вересня 2022, 16:44 comments1127
Поділіться публікацією:

Нещодавні успіхи українських захисників щодо деокупації частини української території можуть стати приводом для країни-агресора посилити ракетні обстріли мирних міст та сіл в Україні. Тому громадянам України не варто нехтувати сигналами повітряної тривоги. Потрібно після сигналу спускатися в укриття. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому зведенні ОК "Південь". 

Українців попередили про активізацію окупантами ракетних ударів

Ракетні удари. Фото: Міноборони РФ

У ЗСУ припускають, що поразка на фронті противник може спробувати компенсувати масованим обстрілом деокупованих територій. Ворог може вдатися до вже перевіреної практики застосування важкої артилерії, ракетних систем.

Українські захисники просять українців виконувати правила і після того, як почули сигнал про повітряну тривогу, спускатися в укриття. Якщо немає можливості оперативно дістатися укриття, то варто використовувати правило двох стін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський емоційно відреагував на обстріл Росією енергетичних об'єктів нашої країни, через що в неділю ввечері частина регіонів залишилася без світла. За словами Зеленського, навіть крізь непроглядну темряву Україна та цивілізований світ ясно бачать ці терористичні акти. Як можна мінімізувати загрозу таких ударів? Які дії слід зробити Україні, а то й світу? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.  

Також "Коментарі" писали раніше – президент Росії Путін уважно стежить за ситуацією в Україні, він дав нове завдання олігархам, готує "новий етап" війни на жовтень.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини