Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українців готують навесні до контрнаступу: у Пентагоні зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців готують навесні до контрнаступу: у Пентагоні зробили заяву

Глава Пентагону запевнив, що союзники допоможуть Україні перейти у контрнаступ навесні

14 лютого 2023, 12:00
Поділіться публікацією:

Країни-союзники продовжуватимуть надавати Україні підтримку у боротьбі з російською агресією. Західні країни вже дали обіцянку українському народу допомогти посилити ЗСУ, щоб українці цієї весни змогли піти у контрнаступ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву глави Пентагону Ллойда Остіна на засіданні у форматі "Рамштайн".

Українців готують навесні до контрнаступу: у Пентагоні зробили заяву

Ллойд Остін. Фото: з відкритих джерел

"Всі країни з усього світу продовжують нарощувати зусилля та обмірковувати нові рішення (щодо військової підтримки України — ред.). Водночас ця Контактна група чітко заявляє, що ми підтримуватимемо Україну в її боротьбі. Ми допоможемо Україні перейти у контрнаступ навесні", — зазначив він. Остін.

Глава оборонного відомства США запевнив, що країни-партнери робитимуть все необхідне, щоб Україна отримала всю допомогу, яку їй пообіцяли.

Варто зазначити, що раніше голова ГУР МО Кирило Буданов поділився прогнозом, що обнадійлює, заявивши, що цей рік для України буде переможним і анонсував великий контрнаступ ЗСУ навесні.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у війні настає переломний момент: у США звернулися із попередженням до України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЄС готує 10-й пакет санкцій проти Росії. Як стало відомо, серед іншого він містить обмеження для низки російських банків, розширення торгових обмежень, покарання для Дубайської судноплавної компанії, підозрюваної у сприянні РФ в обході санкцій щодо експорту нафти. Які очікування від нових санкцій? Які рішення слід ухвалити, щоб країні-агресорові стало ще важче вести війну проти України? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини