Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українці влучили у російський танк з найбільшої відстані в історії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці влучили у російський танк з найбільшої відстані в історії (ВІДЕО)

Триває війна України проти Росії і українські військові продовжують ефективно знищувати російську техніку.

1 вересня 2022, 21:11 comments2591
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українська армія знищила російський танк з відстані понад 10 км. Ракети, випущені з українського танка, подолали найбільшу відстань в історії. За даними українських військових, для знищення танка знадобилося 20 снарядів.

Українці влучили у російський танк з найбільшої відстані в історії (ВІДЕО)

Українці влучили у російський танк з найбільшої відстані в історії. Фото з відкритих джерел

У мережі оприлюднили відео наслідків атаки на російський танк. Хоча відстань, з якої була здійснена атака, може бути дивовижною, але команда українського танка знищила ворога за допомогою безпілотника.

Українська армія зазвичай використовує спеціальне програмне забезпечення для вогню з непрямого наведення. Програма розраховує кут і азимут, після чого ракета коригується дроном ближче до цілі.

Завдяки цьому методу вдалося знищити російський танк з відстані у 10600 метрів. Це ймовірно найбільша відстань влучання одного танка в інший. Попередньо українські військові не повідомляли про такі далекі влучання по цілях російської армії.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв з посиланням на речника оперативно командування "Південь" про кількість знищеної техніки та особового складу росіян. Так стало відомо, що українська армія на півдні України знищила 12 танків Т-72, систему "Сонцепьок", комплекс "Бук М-3", 5 гаубиць "МСТА-Б" та 201 російського солдата.

Також "Коментарі" публікували відео невдалого запуску російської ракети з Бєлгорода. Російська армія запустила ракету над Бєлгородом, пролетівши кілька метрів та втратила наведення і пролітаючи низько над будинками впала на околиці російського міста. Ймовірно, головна причина несправного польоту ракети це погана навігація російських військ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини